Kellékértékesítés

Textilcímkék termál transzfer (hőnyomásos) gyártásához kínálunk tekercses színes festékszalagokat valamint címke alapanyagokat különböző színekben és méretben.

A ruhacímkék alapanyagául szolgáló nyomatlan textilanyagok kent poliészter- és szaténszalagok lehetnek.

A termál transzfer festékfóliák és a textilszalagok ára függ a rendelt mérettől és mennyiségtől. Megkeresésükre egyedi árajánlatot adunk, mely természetesen nem jelent vásárlási kötelezettséget. Az ajánlatkérésekre 1 munkanapon belül válaszolunk.

Poliészterszalagok

Ezen alapanyagok felhasználásával készülnek a leggyakrabban az erősebb igénybevételnek kitett ruhacímkék. Így a munkaruházati termékekhez, a vendéglátóipari textíliákhoz, az autó üléshuzatokhoz leginkább ilyen címkék készülnek, de kedvező áruk és strapabírósságuk miatt szinte mindenféle ruházati termék textilcímkéjeként használatosak.

A poliészterszalagok egyoldalas illetve kétoldalas címkenyomásra egyaránt alkalmasak.

A poliészterszalagokat fekete és fehér színben az alábbi szélességekben forgalmazunk: 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, 50, 60mm. 

A fehér poliészterszalagok különböző ellenállóképességekkel rendelkezők lehetnek. Az ajánlott alapanyagot a felhasználás célja, illetve a belőle készülő ruhacímke igénybevétele alapján érdemes kiválasztani. (pl. lángállóság szükségessége, mechanikai igénybevétel, koptatás erőssége, mosás hőfoka, tisztítás módja stb.)

 

fekete poliészterszalagok

Fehér poliészterszalagok

Szatén alapanyag

Szaténszalagok

Szaténszalag alapanyagra igényes kivitelű, impozáns ruhacímkék készíthetők. Kevésbé ellenállóak ugyan a külső behatásoknak, mint a poliésztercímkék, azonban attraktivitásukban magasan felülmúlják azokat. Így a szaténcímkéket leginkább az egyedi dizájnnal rendelkező, exkluzív ruházati termékek árukísérőiként alkalmazzák.

Fényes felületükön a különböző színű termál transzfer fóliák egyedi színhatást eredményeznek.  

A szaténszalagok fekete, fehér, bézs, piros, és kék színekben rendelhetők.

A fekete és fehér szaténszalagok 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40mm-es szélességben kaphatók.

A bézs, piros és kék szaténszalagokat 30 és 40mm-es szélességben kínáljuk.
A kétoldalas nyomásra is alkalmas fehér szaténszalagokat 30mm, míg a feketéket  10, 15, 20, 25, 30, 35, 40mm-es szélességben kínáljuk.

Termál transzfer festékfóliák

termál transzfer fólia

Többféle elnevezésük használatos: textil ribbon, hőnyomófólia, termál transzfer fólia, festékszalag.

A címke tartalma a nyomófóliákről kerül a textilszalagokra. 

A ruhacímkegyártás során a nyomófejről hő hatására a termál transzfer fóliákon található festék folyékonnyá válik, és nyomatot képez a címke alapanyagán.

Különböző típusú textilszalagokon (szatén vagy poliészter) különböző színű nyomófóliák alkalmazásával más-más színhatás érhető el.

A termotranszfer nyomófóliák az alábbi színekben rendelhetők többféle szélességben:

 • fekete
 • fehér
 • szürke
 • matt és fényes arany
 • matt és fényes ezüst
 • piros
 • világos-, király- és indigókék
 • zöld
 • citromsárga
 • narancssárga
 • rózsaszín és
 • sötétbarna.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!